Regisztráció
Bejelentkezés
Kosár


Teljeskörű minőségi garancia a FotoNexttől

100% minőségi garancia a FotoNextnál!

1984 óta a vevőkért


1. Mit jelent a minőségi garancia? Mit garantálunk?

Ha rendel nálunk egy terméket, vagy szolgáltatást, biztos lehet benne, hogy igényeinek megfelelő minőségben szolgáljuk ki. Nálunk vevőinknek mindig 100%-ig igazuk van. Ezért, ha elégedetlen lenne valamelyik szolgáltatásunkkal, vagy termékünkkel, akkor vállaljuk, hogy megismételjük a kidolgozást a saját költségünkön, kicseréljük a terméket, illetve nem kell fizetnie az Önnek nem megfelelő minőségű termékért.

2. Mely szolgáltatásokra/termékekre érvényes?

A garancia kiterjed valamennyi szolgáltatásunkra a következőképpen:

Fotókidolgozás

Fotókidolgozás rendelésekor csak a jól sikerült képeit kell kifizetnie. Ha elégedetlen képei kidolgozási minőségével, akkor vállaljuk a kidolgozás megismétlését a saját költségünkön.

Fényképes naptár

Ha fényképes naptárat rendel, mi teljes pénzvisszafizetési, illetve cseregaranciát vállalunk az alapanyagok és a kidolgozás minőségére, bármilyen sérülés, anyaghiba, vagy a kidolgozásból eredő hibára kiterjedően. Nálunk hibásan perforált naptár!

Igazolványkép

Igazolványkép készítés esetén a felvételeket többször is megismételjük, ameddig Ön elégedett nem lesz az eredménnyel. Csak az Önnek megfelelő képekért kell fizetnie! Továbbá arra is garanciát vállalunk, hogy az összes nemzetközi szabványnak megfelelő igazolványkép kidolgozásáról gondoskodunk.

Üzleteinkben kapható termékek

Üzleteinkben kapható minden termékre teljes pénzvisszafizetési illetve cseregaranciát vállalunk, még a nem saját, külső beszállítóktól származó termékekre is!


3. Hogyan vehetem igénybe a minőségi garanciát?

A garanciáink a vásárlástól kezdve élnek. Ha problémája adódna valamelyik szolgáltatásunkkal, vagy termékünkkel, akkor garanciáját érvényesítheti személyesen üzletünkben.

Amennyiben házhozszállítással rendelt tőlünk, garanciális ügyeit telefonon (FotoNext 06-20-299-2999), emailben (info@fotonext.hu), online ügyfélszolgálatunkon, vagy a kapcsolat menüpont alatt található űrlap kitöltésével intézheti.